Etsivulle Kysy ja vastaa Hei! Mitkä ovat Le Chat Savon de Marseille saippuan ainesosat/raaka-aineet? Pak…
3
Hei! Mitkä ovat Le Chat Savon de Marseille saippuan ainesosat/raaka-aineet? Paketista en tietoja löytänyt. Kissanpoika
Jätä kysymysVastaa kysymykseen
Sulje ∧

Kirjaudu sisään Facebook Twitter
>
Nimimerkki
Nina
1

Ovatko kaikki ainekset kasviperäisiä eli käykö saippua vegaanille?

Pidin tästäPidin tästä
Nimimerkki
Tolu Tehopartio
0

Hei, Le Chat Savon de Marseille saippuan ainesosaluettelo on varsin lyhyt: Tuote sisältää noin >30% saippuaa ja <5% fosfonaatteja. Tuote on hajusteeton, sekä väri- ja säilöntäaineeton sekä yhtä luonnonmukainen kuin Mäntysuopa. Puhtaiden raaka-aineidensa vuoksi Le Chat Savon de Marseille- saippua sopii moniin eri käyttötarkoituksiin.

Pidin tästäPidin tästä
Nimimerkki
Tolu Tehopartio
0

Marseille-saippuoiden (Savon de Marseille) tuotantoperiaatteet ja ohjeet on kuvattu Ranskan saippua- ja pyykinpesutuotteiden valmistajien yhdistyksen toimesta (AFISE) dokumentissa ”Code Savon de Ménage – Savon de Marseille”. Ranskan viranomaiset ovat hyväksyneet edellä mainitut periaatteet noin 10 vuotta sitten. Niiden mukaan tali on yksi Marseille-saippuan sallituista raaka-aineista oliiviöljyn rinnalla. Tuotteessa on siis mukana myös talia.

Tuoteturvallisuus on aina ollut Henkelillä erityisen huomion kohteena. Tuotamme ja myymme vain tuotteita, jotka ovat ehdottoman turvallisia kuluttajille. Pesu- ja puhdistustuotteita kehittäessämme pidämme tiukasti kiinni siitä, että kaikki raaka-aineemme täyttävät EU lainsäädännön vaatimukset, ja että ne ovat turvallisia oikein käytettynä terveydelle ja ympäristölle. Tämä pätee tietenkin myös Le Chat Marseille saippuaan.

Muistuttaisimme myös, että Le Chat Marseille -saippuaa ei ole tarkoitettu henkilökohtaiseen hygieniaan vaan pyykinpesutuotteeksi. Marseille-saippuan tuotteessa oleva INCI-lista noudattaa pyykinpesuaineiden merkinnöistä annettuja ohjeita.

Pidin tästäPidin tästä

Kaikki kysymykset kaikki kysymykset

Katso kysymykseen liittyvät vinkit kysymykseen liittyvät vinkitKatso kysymykseen liittyvät tuotteet kysymykseen liittyvät tuotteet