Etsivulle Kysy ja vastaa TOLU on aivan loistava pesuaine. Meillä käytetään tolua kaikkeen. Ongelma on…
1
TOLU on aivan loistava pesuaine. Meillä käytetään tolua kaikkeen. Ongelma on vain syntyvä muovijäte. Voisiko TOLU kierrättää ja uusiokäyttää täysin kunnossa olevia muovipakkauksia. 'Panttisysteemien' luoviminen on vaivalloista lähes mahdotonta, mutta jos olisi jokin keräyspiste ja muovipullot kiertoon :) muovitölkkejä roskiin muovitölkkien perään. turhaan.
Jätä kysymysVastaa kysymykseen
Sulje ∧

Kirjaudu sisään Facebook Twitter
>
Nimimerkki
Tolu Tehopartio
2

Kiitos viestistäsi. Tämä todella on ongelma, kun puhutaan muista kuin muovisista juomapulloista. Kaikki Tolu pullot ovat kierrätettäviä, mutta Suomessa ei ole vielä järjestelmää, joka ottaisi huomioon ilman palpa-merkintää olevia muovipulloja. Täten, logistiikan kannalta on mahdoton järjestää yksinomaan Tolu-pulloille tarkoitettua kierrätysjärjestelmää.

Tahoja, jotka keräävät muovijätettä toki löytyy. Hyviä ovat esimerkiksi sortti tai muut vastaavat jäteasemat. Mikäli paikkakunnalta ei löydy erillistä muovinkeräys -pistettä, voidaan pesuainepullot käsitellä energiajakeena tai sekajätteenä. Keskustelu aiheesta jatkuu ja toivomme, että asiaan saadaan pian uusia ratkaisuja.

Pidin tästäPidin tästä

Kaikki kysymykset kaikki kysymykset

Katso kysymykseen liittyvät vinkit kysymykseen liittyvät vinkitKatso kysymykseen liittyvät tuotteet kysymykseen liittyvät tuotteet