Etsivulle Tuotteet Tolu Lasi & Ikkunaspray 500 ml

Tolu Lasi & Ikkunaspray 500 ml

Tolu lasi-ikkuna

INNOVATIIVINEN KOOSTUMUS muodostaa suojaavan kalvon, joka hylkii likaa ja vettä! Jopa 5 viikkoa pitkäkestoista kiiltoa ja raidatonta puhtautta. Tolu Lasi & Ikkuna 500 ml tekee kaikista lasipinnoista kirkkaita ja raidattoman puhtaita. Se ehkäisee uudelleen likaantumista tehokkaasti. Lasi- ja ikkunapinnat pysyvät raidattoman puhtaina pidempään.

Käyttökohteita ovat ikkunat, peilit, lasipöydät, auton ikkunat, tv:n ja tietokoneen näyttöruutu (ei plasmanäyttöjen pinnat) ja kaikki keittiön kiiltävät pinnat sekä liedet, liesikuvut ja tasot.  Kokeile tuotetta huomaamattomaan kohtaan ennenkuin puhdistat rosteripintoja (liesikupu, jääkaappi jne.).

Tolu Lasin- ja Ikkunanpuhdistusaineessa on kaksi erilaista toimintoa mahdollistava suutin.
Käyttö: Suihkuta tuotetta vaahtona (vaikuttaa kauemmin) vaikeisiin tahroihin ja pystysuoralle pinnalle tai sitten suihkeena kevyempään likaan ja muille laajoille pinnoille. Pyyhi erityisen arat ja lakatut pinnat Tolu Ikkunasprayllä kostutetulla liinalla.
Tolu ikkuna- ja lasipintojen puhdistustuotteita emme suosittele käytettäväksi pakkasilmassa, koska puhdistettavat pinnat ovat niin kylmiä, että puhdistuksessa käytettävät aineet jäätyisivät lasipinnalle.

Tuotteen pH on 10,7.

Ympäristötietoa:
Tuote sisältää ainoastaan biologisesti hajoavia tensidejä.

Aikaisemmin Tolu-tuotteissa löytyi desinfioiva merkintä, mutta lain muutoksen myötä tämä jouduttiin poistamaan. Aiheesta löydät tarkemman selvityksen tästä.

Kaikki tuotteet arrow-txt_lblue

Katso tuotteeseen liittyvät vinkit arrow_down-txt_lblue

Katso tuotteeseen liittyvät kysymykset ja vastaukset kysy ja vastaa

Tolu Facebookissa