Etsivulle Tuotteet

Pronature

ProNature on sarja tuotteita, joissa ympäristö on otettu erityisen hyvin huomioon. Tuotteiden koostumus on luonnollisista ainesosista, puhdistustehosta tinkimättä. Sarjasta löydät tuotteet sekä kodin että kylpyhuoneesi puhdistukseen.

ProNature -tuotteet tukevat Plastic Bank -järjestöä muovin määrän vähentämiseksi merissämme.


IBA

IBA ilmanraikastimet tuovat raikkautta kotiin, designista tinkimättä! Tuoksusisustaminen on maailmalta Suomeenkin rantautunut sisustamisen trendi. Tuoksut kruunaavat kodin tunnelman - ne piristävät arkea ja juhlaa, sekä raikastavat kotia. Hajuaisti on ihmisen toiseksi tärkein aisti näköaistin jälkeen. Tuoksut jäävät mieleen ja tuovat muistoja. Tuoksu voi rentouttaa, virkistää, tai vain huomaamatta raikastaa ja neutralisoida kodin eri tilojen tuoksuja. IBA tuoteperheeseen kuuluu 4 erilaista tuoksuvarianttia: Cotton Fresh & White Lilac -raikas kukkaistuoksu, Green Apple - virkistävä omenainen tuoksu, Tropical Garden - stimuloiva hedelmätuoksu, Coral Reef - piristävä sitrustuoksu

Tolu

Suomen suosituin yleispuhdistusaine Tolu on ollut markkinoilla jo 70 vuotta, vuodesta 1949. Tolu on moderni tuoteperhe, joka sisältää yleis- ja erikoispuhdistusaineita. Tolun tuoksu muistuttaa sinua kaikkein tärkeimmästä: kodista ja siihen liittyvistä läheisistä ihmisistä. Siksi se on enemmän kuin pelkkä pesuaine.

Tolu pyrkii jatkuvasti kehittämään ja tuomaan markkinoille kuluttajan elämää helpottavia tuotteita. Näin se on uudistunut vastaamaan ajan haasteita. Vuosien takaa tuttujen Tolu-yleispuhdistusaineiden koostumus on muuttunut vastaamaan tämän päivän ympäristö- ja kuluttajavaatimuksia. Tuotteiden perustana on kuitenkin edelleen rehti luonnontuote, mäntyöljykalisaippua. Tolu-erikoispuhdistusaineet on suunniteltu erityisesti modernille, kiireiselle tai tietyn lian poistoon ratkaisua etsivälle kuluttajalle.

Tolu -tuoteperheestä löydät nykyään myös ProNature-tuotteet, jotka huomioivat kestävän kehityksen kriteerit erityisen hyvin. Tästä tunnustuksena EU Ecolabel -ympäristömerkintä.


Bref

Bref on kattava sarja WC:n puhdistukseen ja raikastukseen tarkoitettuja tuotteita. WC-altaan puhdistukseen tarvitaan erityisesti siihen kehitettyjä happamia puhdistusaineita, jotka poistavat tehokkaasti kalkkia, likaa ja bakteereita. Puhdistusaineen vaikutusta tehostetaan käyttämällä WC-harjaa. Kokonaisvaltaista puhtautta ja pidempikestoista raikkautta täydentävät Bref WC-raikastimet. Nyt saatavilla myös Bref ProNature WC-raikastimet, jotka täyttävät kestävän kehityksen kriteerit. Vain puhdas voi olla raikas!


Havu mäntysuopa

Kautta aikojen Havu Mäntysuopa on ollut Suomen suosituin puhdistusaine. Havu Mäntysuopa ei ole vain perinteinen seuralainen mattojen pesuun, vaan se on myös erinomainen tuote kaikkeen pesuun ja puhdistukseen sekä moneen muuhun käyttöön. Jokainen tunnistaa Havu Mäntysuovan perinteisen metsäisen tuoksun. Puhdas, raikas, metsäinen tuoksu ja väri ovat peräisin mäntyöljystä. Tuoksu, joka tuo mieleen muistoja.

K2R

K2r on tunnettu brändi yli 30:ssä maassa kodin-ja tekstiilien puhdistamisen ammattilaisena.

Mini Risk

Hellävaraiset, mutta tehokkaat pesuaineet. Mini Risk –tuotteet soveltuvat erityisen hyvin lapsiperheille, allergisille, herkkäihoisille sekä kuluttajille, jotka haluavat käyttää tuoksuttomia pesuaineita.

Mini Risk –tuotesarja on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa ja kaikilla Mini Risk -tuotteilla on Allergia-, iho- ja astmaliiton tunnus.

Tuotteiden ihoystävällisyys on osoitettu dermatologisin testein ihotautilääkäreiden valvonnassa. Mini Risk –pesuaineet eivät sisällä hajusteita tai väriaineita, jotka saattavat ärsyttää herkkää ihoa.

Hellävaraiset Mini Risk –tuotteet eivät kuitenkaan tingi pesutehosta. Tuotteissa yhdistyvät ihoystävällisyys, puhdistusteho sekä ympäristön huomioonottaminen.


Tend

"Suomalaisille tuttu pyykinpesuaine.

Tend on suomalaisille tuttu pesuaine, joka on ollut markkinoilla jo yli 40 vuotta! Tend pyykinpesuaine sopii kaikelle pyykille, sekä värilliselle, että valkopyykille. Värillisen pyykin värit säilyvät kirkkaina ja valkopyykki vastaavasti loistavan valkoisena. Tuote sisältää hyvin likaa irroittavan 4:n entsyymin koostumuksen ja aktiivihappea. Tend tuo helppoutta ja tehokkuutta pyykinpesuun.

Tend-tuoteperheeseen kuuluvat pyykinpesujauheet: tiivistetty 750g, sekä perinteinen 1,8 kg. Tuotteilla on mieto, kukkainen tuoksu."

Perlana

Kun haluat hoitaa vaatteitasi kuin itseäsi. Perlana-pyykinpesunesteet on kehitetty pitämään erityistä huolta Sinulle tärkeistä tekstiileistä. Ne hoitavat ja suojaavat tekstiiliesi kauniita ja kirkkaita värejä sekä pesevät tekstiilisi puhtaiksi hellävaraisesti. Näin autat säilyttämään Sinulle tärkeät vaatteet pidempään hyvännäköisinä!


Dylon

Dylon-tekstiiliväreillä on pitkät perinteet niin tavallisten kuluttajien kuin ammattilaistenkin käytössä. Tuotteet edustavat uusinta värjäysteknologiaa ja sarjasta löytyy oikea värityyppi ja -sävy kaikkeen tekstiilinvärjäykseen.


Le Chat Savon de Marseille

Marseille-saippualla on lukuisia käyttötarkoituksia. Se soveltuu herkkien materiaalien, kuten silkin, villan ja (vesipesun kestävän) mokan puhdistukseen. Sillä voi pestä niin mattoja kuin meikkisiveltimiäkin. Marseille-saippuaa soveltuu hyvin myös tahranpoistoon tai vaikka huovuttamiseen. Juuri luonnonmukaisten ja puhtaiden raaka-aineidensa vuoksi Le Chat Marseille- saippua sopii moniin käyttötarkoituksiin.