Etsivulle Tuotteet
IBAToluBrefHavu mäntysuopaVIMK2RMini RiskTendPerlanaDylonLe Chat Savon de Marseille

IBA

IBA ilmanraikastimet tuovat raikkautta kotiin, designista tinkimättä! Tuoksusisustaminen on maailmalta Suomeenkin rantautunut sisustamisen trendi. Tuoksut kruunaavat kodin tunnelman - korostavat juhlan, piristävät arkea ja raikastavat kotia. Hajuaisti on ihmisen toiseksi tärkein aisti näköaistin jälkeen. Tuoksut jäävät mieleen ja tuovat muistoja. Tuoksu voi rentouttaa, virkistää, aktivoida tai vain huomaamatta raikastaa ja neutralisoida kodin eri tilojen tuoksuja. IBA tuoteperheeseen kuuluu 4 erilaista tuoksuvarianttia: Cotton Fresh & Lilac -raikas kukkaistuoksu, Apple - virkistävä kukkaistuoksu, Tropical Garden - stimuloiva hedelmätuoksu, Coral Reef - piristävä sitrustuoksu
Takaisin ylös

Tolu

Suomen suosituin yleispuhdistusaine Tolu on ollut markkinoilla jo 65-vuotta, vuodesta 1949. Tänään Tolu on moderni tuoteperhe, jossa on yleis- ja erikoispuhdistusaineita. Tolun tuoksu muistuttaa sinua kaikkein tärkeimmästä: kodista ja siihen liittyvistä läheisistä ihmisistä. Siksi se on enemmän kuin pelkkä pesuaine.

Tolu pyrkii jatkuvasti kehittämään ja tuomaan markkinoille kuluttajan elämää helpottavia tuotteita. Näin se on uudistunut vastaamaan ajan haasteita. Vuosien takaa tuttujen Tolu-yleispuhdistusaineiden koostumus on muuttunut vastaamaan tämän päivän ympäristö- ja muita vaatimuksia. Tuotteiden perustana on kuitenkin edelleen rehti luonnontuote, mäntyöljykalisaippua. Tolu-erikoispuhdistusaineet on suunniteltu erityisesti modernille, kiireiselle tai tietyn lian poistoon ratkaisua etsivälle kuluttajalle.

Aikaisemmin Tolu-tuotteissa löytyi desinfioiva merkintä, mutta lain muutoksen myötä tämä jouduttiin poistamaan. Aiheesta löydät tarkemman selvityksen tästä.
Takaisin ylös

Bref

Bref on kattava sarja WC:n puhdistukseen ja raikastukseen tarkoitettuja tuotteita. WC-altaan puhdistukseen tarvitaan erityisesti siihen kehitettyjä happamia puhdistusaineita, jotka poistavat tehokkaasti kalkkia, likaa ja bakteereita. Puhdistusaineen vaikutusta tehostetaan käyttämällä wc-harjaa. Puhtautta ja täydentävät Bref wc-raikastimet. Vain puhdas voi olla raikas!
Takaisin ylös

Havu mäntysuopa

Kautta aikojen Havu Mäntysuopa on ollut Suomen suosituin puhdistusaine. Havu Mäntysuopa on perinteinen seuralainen mattopyykillä, mutta se on erinomainen tuote kaikkeen pesuun ja puhdistukseen sekä moneen muuhun käyttöön. Jokainen tunnistaa Havu Mäntysuovan todellisen luonnon parfyymin. Puhdas, raikas, metsäinen tuoksu ja väri ovat peräisin mäntyöljystä.
Takaisin ylös

VIM

Vim-tuotteiden ainesosat ovat tehokkaita likaa ja tahroja vastaan, mutta hellävaraisia pinnoille. Vim-tuotesarjasta löytyy puhdistusaine kodin kaikkien pintojen puhdistamiseen.
Takaisin ylös

K2R

K2r on tunnettu brändi yli 30:ssä maassa kodin-ja tekstiilien puhdistamisen ammattilaisena.
Takaisin ylös

Mini Risk

Mini Risk –tuotteet soveltuvat erityisen hyvin lapsiperheille, allergisille, herkkäihoisille sekä kuluttajille, jotka haluavat käyttää tuoksuttomia pesuaineita.

Mini Risk –tuotesarja on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Tuotteiden ihoystävällisyys on osoitettu dermatologisin testein ihotautilääkäreiden valvonnassa. Mini Risk –pesuaineet eivät sisällä hajusteita tai väriaineita, jotka saattavat ärsyttää herkkää ihoa.

Hellävaraiset Mini Risk –tuotteet eivät kuitenkaan tingi pesutehosta. Tuotteissa yhdistyvät ihoystävällisyys, puhdistusteho sekä ympäristön huomioonottaminen.
Takaisin ylös

Tend

Tend on suomalaisille tuttu pesuaine, joka on ollut markkinoilla jo yli 40 vuotta! Tend pyykinpesuaine sopii kaikelle pyykille sekä värilliselle että valkopyykille. Värillisen pyykin värit säilyvät kirkkaina ja valkopyykki vastaavasti loistavan valkoisena. Tuote sisältää hyvin likaa irroittavan 4:n entsyymin koostumuksen ja aktiivihappea. Tend tuo helppoutta ja tehokkuutta pyykinpesuun.

Tend-tuoteperheeseen kuuluvat pyykinpesujauheet: tiivistetty 750g ja 1,25 kg sekä perinteinen 1,8 kg. Tuotteilla on mieto, kukkainen tuoksu.
Takaisin ylös

Perlana

Kun haluat hoitaa vaatteitasi kuin itseäsi. Perlana-pyykinpesunesteet on kehitetty pitämään erityistä huolta Sinulle tärkeistä tekstiileistä. Ne hoitavat ja suojaavat tekstiiliesi kauniita ja kirkkaita värejä sekä pesevät tekstiilisi puhtaiksi hellävaraisesti. Näin autat säilyttämään Sinulle tärkeät vaatteet pidempään hyvännäköisinä!
Takaisin ylös

Dylon

Dylon-tekstiiliväreillä on pitkät perinteet niin tavallisten kuluttajien kuin ammattilaistenkin käytössä. Tuotteet edustavat uusinta värjäysteknologiaa ja sarjasta löytyy oikea värityyppi ja -sävy kaikkeen tekstiilinvärjäykseen.
Takaisin ylös

Le Chat Savon de Marseille

Marseille-saippualla on lukuisia käyttötarkoituksia. Se soveltuu herkkien materiaalien, kuten silkin, villan ja (vesipesun kestävän) mokan puhdistukseen. Sillä voi pestä niin mattoja kuin meikkisiveltimiäkin. Marseille-saippuaa soveltuu hyvin myös tahranpoistoon tai vaikka huovuttamiseen. Juuri luonnonmukaisten ja puhtaiden raaka-aineidensa vuoksi Le Chat Marseille- saippua sopii moniin käyttötarkoituksiin.
Takaisin ylös
Tolu Facebookissa