Etsivulle Vinkit Miksi yksi pesuaine ei riitä?

Miksi yksi pesuaine ei riitä?

Mini Risk Valkopyykille tarkoitettu pesujauhetiiviste sisältää valkaisuainetta, joka saattaa haalistaa värillisiä ja erityisesti tummia tekstiilejä. Kirjopyykkiaine puolestaan sisältää värinsuoja-aineen, joka pitää värit kirkkaina pitempään. Mikäli valkopyykkiä pestään säännöllisesti kirjopesuaineella saattaa se aikaa myöten harmaantua tai kellastua.

Perlana pyykinpesunesteet pesevät tekstiilisi puhtaaksi hoitaen. Perlana tuoteperheen tuotteiden ainutlaatuinen koostumus auttaa säilyttämään tekstiiliesi muodon pesu pesun jälkeen. Perlana tuoteperheestä löytyy sopiva pyykinpesuaine kaikille tekstiileille.

Tummat ja mustat (sekä mustavalkoiset) tekstiilit kannattaa pestä Perlana Black pyykinpesunesteellä. Se pitää mustan ja tumman pyykkisi tummana ja estää värejä sekoittumasta toisiinsa. Perlana Color on tarkoitettu värillisille ja monivärisille tekstiileille. Perlana Blackin tavoin se ehkäisee värien sekoittumista ja pitää tekstiiliesi värit kirkkaina pesu pesun jälkeen. Valkoisille ja vaaleille tekstiileille sopii parhaiten Perlana White.

Perlana Sport on erityisesti urheilu- ja ulkoilutekstiileille suunnattu pyykinpesuneste. Se suojaa funktionaalisten tekstiilien kalvorakennetta ja pesee myös hyvin hienhajun pois urheiluvaatteista. Perlana Sportia voi käyttää myös yleispyykille.

Puuvilla- ja puuvillasekoitetekstiileille suosittelemme Perlana Care&Repair pyykinpesunestettä. Se estää tehokkaasti tekstileidesi nukkaantumista.

Tend pyykinpesujauheet puolestaan sopivat niin kirjo- kuin valkopyykillekin. Pyykkiä pestessä on kiinnitettävä huomiota pesulämpötilaan. Kirjopyykki pestään 30-40°C asteessa. Valkopyykkiominaisuus aktivoituu yli 50°C asteessa.

Kaikki vinkit arrow-txt_blue

Katso vinkkiin liittyvät tuotteet arrow_down-txt_blue

Katso vinkkiin liittyvät kysymykset ja vastaukset kysy ja vastaa