Etsivulle Vinkit Mitä teen erityisesti keittiössä esiintyvälle rasvapohjaiselle lialle?
lika

Mitä teen erityisesti keittiössä esiintyvälle rasvapohjaiselle lialle?

Erityisesti tähän tarkoitukseen on kehitetty Tolu Keittiö, joka poistaa rasvalikaa keittiön pinnoilta. Puhdistusaineen voi suihkuttaa pinnalle sprayna tai vaahtona, joka tehostaa tuotteen vaikutusta rasvaisella pinnalla. Aine puhdistaa erityisen hyvin rasvaa keräävät paikat, kuten liesituulettimen, liesitason, pöytien ja kaapinovien pinnat, mutta yhtä hyvin myös keittiössä käytettävien kodinkoneiden pinnan.

Jos puhdistat keittiössä uusia tai rosteripintoja, varmista ensin, että pinta kestää emäksistä puhdistuainetta (Tolu Keittiön pH on 11,1). Voit myös käyttää Tolu Käyttövalmis -yleispuhdistussuihketta esimerkiksi keittiön kaappeille, se poistaa myös tehokkaasti rasvalikaa (pH 9,8). Kokeile yleispuhdistussuihkeita ensin pienelle, huomaamattomalle alueelle varmistuaksesi sopivuudesta.

Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti rosterisille sekä korkeakiiltoisille pinnoille Tolu Helppo Puhdistaja –yleispuhdistussuihketta (ph 8,0-9,0), joka sopii erityisen hyvin metallisille ja kiiltäville pinnoille.

Kaikki vinkit arrow-txt_blue

Katso vinkkiin liittyvät tuotteet arrow_down-txt_blue

Katso vinkkiin liittyvät kysymykset ja vastaukset kysy ja vastaa