Etsivulle Tuotteet Tolu 500 ml Helppo Puhdistaja yleispuhdistussuihke

Tolu 500 ml Helppo Puhdistaja yleispuhdistussuihke

Tolu Helppo Puhdistajan innovatiivinen koostumus muodostaa suojaavan kalvon, joka hylkii likaa ja vettä! Jopa 5 kertaa kestävämpää kiiltoa ja raidatonta puhtautta. Tolu Helppo Puhdistaja on kätevä ja nopea puhdistusaine päivittäiseen siivoukseen ja on kehitetty erityisesti kiiltäville pinnoille. Puhdistaminen on nopeaa, koska pintaa ei tarvitse huuhdella käytön jälkeen. Soveltuu useille pinnoille: lasi, metalli, puu, marmori ja erityisesti kaikki korkeakiiltoiset pinnat, kuten keittiökalusteet, rosteripinnat, auton sisäpinnat, TV- & PC-näytöt. Tuote puhdistaa hellävaraisesti, tuoksuu miellyttävälle ja jättää upean kiillon.

Tolu-suihkepullossa on kaksi erilaista toimintoa mahdollistava suutin. Käyttö: Suihkuta tuotetta vaahtona (vaikuttaa kauemmin) vaikeisiin tahroihin ja pystysuoralle pinnalle tai sitten suihkeena kevyempään likaan ja laajoille pinnoille. Pyyhkäise pinta kostealla liinalla.

Tolu-suihkeissa on entistä ekologisempi kestävän kehityksen kriteerit täyttävä suutin, joka on aiempaa kevyempi. Vähempimuovinen suutin vähentää huomattavasti vuosittaista jätekuormaa.

Tolu Helppo Puhdistajan pH on 10,3.

Ympäristötietoa:
Tuote sisältää ainoastaan biologisesti hajoavia tensidejä.