Etsivulle Tuotteet Tolu 500ml Lasi & Ikkuna

Tolu 500ml Lasi & Ikkuna

Tolu Lasi & Ikkunan innovatiivinen koostumus muodostaa suojaavan kalvon, joka hylkii likaa ja vettä! Jopa 5 kertaa kestävämpää kiiltoa ja raidatonta puhtautta. Tolu Lasi & Ikkuna tekee kaikista lasipinnoista uskomattoman kirkkaita. Se ehkäisee uudelleen likaantumista tehokkaasti. Lasi- ja ikkunapinnat pysyvät raidattoman puhtaina pidempään.

Käyttökohteita ovat ikkunat, peilit, lasipöydät, auton ikkunat, tv:n ja tietokoneen näyttöruutu (ei plasmanäyttöjen pinnat) ja kaikki keittiön kiiltävät pinnat sekä liedet, liesikuvut ja tasot. Kokeile tuotetta huomaamattomaan kohtaan ennen kuin puhdistat rosteripintoja (liesikupu, jääkaappi jne.).

Tolu Lasin- ja Ikkunanpuhdistusaineessa on kaksi erilaista toimintoa mahdollistava suutin. Käyttö: Suihkuta tuotetta vaahtona (vaikuttaa kauemmin) vaikeisiin tahroihin ja pystysuoralle pinnalle (vaahto ei valu) tai suihkeena kevyempään likaan ja laajoille pinnoille. Pyyhi erityisen arat ja lakatut pinnat Tolu Ikkunasprayllä kostutetulla liinalla.

Tolu ikkuna- ja lasipintojen puhdistustuotteita emme suosittele käytettäväksi pakkasilmassa, koska puhdistettavat pinnat ovat niin kylmiä, että puhdistuksessa käytettävät aineet jäätyisivät lasipinnalle.

Tolu-suihkeissa on entistä ekologisempi kestävän kehityksen kriteerit täyttävä suutin, joka on aiempaa kevyempi. Vähempimuovinen suutin vähentää huomattavasti vuosittaista jätekuormaa.

Tolu Lasi & Ikkunan pH on 11.

Ympäristötietoa:
Tuote sisältää ainoastaan biologisesti hajoavia tensidejä.