Etsivulle Vinkit Miten puhdistan Tolulla keittiön rosteriset kodinkoneet, korkeakiiltoiset kaapit tai keraamisen lieden?

Miten puhdistan Tolulla keittiön rosteriset kodinkoneet, korkeakiiltoiset kaapit tai keraamisen lieden?

Tolu Helppo Puhdistaja -yleispuhdistussuihke on kehitetty nimenomaan kiiltäviä pintoja varten. Se puhdistaa tehokkaasti korkeakiiltoiset pinnat, metallin, kromin, keraamisen lieden, marmorin, puun, auton sisäpinnat, ikkunat, peilin, lasin, TV:n ja PC:n näytön sekä rosteriset kodinkoneet. Tolu Helppo Puhdistaja tuo raidatonta puhtautta jopa 25:lle eri pinnalle!
 
Suihkuta pinnalle joko vaahtona tai sprayna ja pyyhi kostealla liinalla pois. Lakatut sekä puiset ja nahkaiset pinnat ja myös elektroniset laitteet pyyhitään tolulla kostutellu liinalla. Tolu Helppo Puhdistaja jättää kaikki kotisi kiiltävät pinnat upean kiiltäviksi ja auttaa säilyttämään kiillon pidempään.
 
Mikäli keraaminen liesi on kovin rasvainen, voit käyttää Tolu Keittiö -erikoispuhdistussuihketta irroittamaan itsepintaista rasvalikaa. Tolu keittiö käy hyvin myös metallisille pinnoille. Älä kuitenkaan käytä tuotetta puupinnoille.

Kaikki vinkit arrow-txt_blue

Katso vinkkiin liittyvät tuotteet arrow_down-txt_blue

Katso vinkkiin liittyvät kysymykset ja vastaukset kysy ja vastaa